Wednesday, August 17, 2011

. .interview di Tokyo, JP

blog e yokoso yaya ayarus
written by mr.eyedeal



Sedar x sedar sudah separuh daripada bulan ramadan telah pergi meninggalkan kita
Oh masa cepatnya kau berlalu
Kalau laa ada "time machine" kat dunia ni msti sume org nak kembali semula ke masa yg lampau

Tahun lepas excited gilee nak sambut bulan puasa dan hari raya selepas 3 tahun x dapat beraya di Malaysia
Tapi tahun ni xda rezeki nak pulang beraya di kg halaman terpaksa laa berpuasa dan beraya di negara orang


nanti dah berpuasa kat malaysia mesti rindu nak rasa pengalaman berpuasa kat negara org ni
walaupun xda bazar ramadan, xmeriah, xsama suasana cam kat malaysia tp ini merupakan pengalaman yg sgt bermakna
berbuka ramai2 kat surau even makan buah2 pun dah boleh kenyang tapi kalau kat malaysia selagi xhabis lauk pauk+kuih muih beli kat bazar ramadan selagi tu laa duk dpn meja sampai perut kembung


sebenarnya bkn nak cerita pasal bulan ramadan tp nak citer pasal g temuduga kat cni
dalam bulan pose cmni dan dlm musim panas meredah perjalanan beratus2 kilometer memang sgt memenatkan



Dah try 4 syarikat utk interview
panasonic , canon , renesas , sharp







tapi keputusan dia mngkin bln 9 nnt keluar dan mngkin ada temuduga kedua
doakanlah dapat kerja nih
dah malas nk pikir utk temuduga kat malaysia nnt




okek thanks for all

3 comments:

  1. . .haah aidil tulis yaya tempek gambar. .hahahah yaya mana tawu citer dia =)

    ReplyDelete