Sunday, January 15, 2012

. .the gardens

blog e yokoso yaya ayarus



macam dah lama tak keluar jalan jalan macam ni
yelaaa rasa dah tua benau nak jalan jalan shopping complex macam belia remaja dulu
sekarang masing masing dah 25 tahun this year, okek

satu sekolah pun tahu kitorang memang rapat
pergi sekolahnak sama, rehat nak sama, balik sekolah pun nak sama sama
since tingkatan satu di sekolah menengah bandar baru sungai buloh sampai tingkatan empat
lepas tingkatan empat, masing masing dah dapat offer sekolah teknik dan mrsm
termasuk laaa yaya

then lepas habis SPM masing masing masuk universiti yang berlainan
sampai lah nadia membuka langkah pertama, bertunang dan berkahwin pada tahun 2010 dan 2011




plan yang sepatutnya ke genting highland terpaksa dikuburkan pasal takut bersesak sesak nak naik genting atau nak main main theme park
lagipun kitowang pertama kali bawak damia jalan jalan yang kini usia dia baru nak masuk 5 bulan
so takut takut damia demam pulaa sebab sejuk
dan jugak kali ni tak pergi sekali dengan hubby nadia. .so takut jadi apa apa, baik jalan jalan dekat jer

sorang lagi teman kitorang, ANN, tak dapat join sebab ann kena ajar tuition kat anak anak didik dia


schoolmate since 2000
- nadia, emy, yaya, izzati -

 


kesayangan yaya 
aimi liyana, yang selamat bertunang pada October 2011,
kini menghitung hari mengejar hari bahagia
pada 27 April 2012
bersamaan tarikh hari lahir beliau yang ke 25
semoga selamat semuanya


izzati hanapiah, masih single (belum berkahwin)
sama macam yaya :)
tu yang superman sebelah tuh (faizal tahir)
kekasih sejati yang senantiasa menemani kemana sahaja
semoga izzati cepat bertunang, tapi jangan langkah bendul yaya =) 
hahahahahha


nadia jinnah, ibu muda seawal umur 24
dan paling muda antara kami berlima
dia dah langkah bendul kitowang 4 orang sebenarnya
so kena bayar sepersalinan bak kata emy heeee =) suka
selamat melahirkan damia raya 2011 lalu
tumpang happy nadia yang paling awal bergelar isteri dan mummy
doakan kami pula ye nadia


aklili nadrah, ann, tak dapat join kitorang
ann pun dah mulakan langkah pertamanya
mengikat tali pertunangan seminggu selepas emy
09.10.11
ann juga sedang menghitung hari bahagia insyaAllah September 2012


 going back home =)


damia excited nak balik sebab nak jumpa daddy dia =)



ok habis dahh
lepas ni gathering lagi yep =)
sayang kowang semua
thanks baca entry
mrs.aidil

1 comment: