Thursday, October 25, 2012

. .E-day 5 : part 1 Pemilihan Veil

blog e yokoso yaya ayarus


Salam semua
today yaya nak update pada tudung dan veil yang dipakai waktu tunang sabtu lepas
ramai cakap cantik, syukur alhamdulillah
DIY kali ni berjaya dengan baik
ada yang pm tanya beli mana, buat mana, ada link ke apa apa
hurmmmm yaya sebenarnya banyak jugak google2 pasal cara tampal lace pada tudung dan veil
dan gambar ni dijadikan as sumber inspirasi yaya :)



Sumber : 










nak buat macam Intan Norazam ni
tapi tak mampu :(
sebab beads dia terlalu heavy dan cantek teramat
nikah nikah nanti kita try pulak yep




makanya
tunang tunang ni kite decide pakai lace sedia ada dikedai je laa yep :)

antara tudung dan veil, yaya akan buat veil dulu
dah selesai buat research mengenai veil di internet, boleh laa kita cuba cuba buat sendiri pula
tak cantek tak apa asal puas hati taw :)

ok next entry laaa 
panjang plak dahhh

thanks all :)





1 comment: