Tuesday, February 26, 2013

Tukang Jahit sungai buloh FULL!

blog e yokoso yaya ayarus



pengumuman



to all yang nak hantar baju untuk di jahit di sekitar sungai buloh especially kak Linda :)
sekarang beliau stop ambil tempahan sampai bulan May :)
jadi boleh laaa yaya war war kannnn disini tukang Jahit kak Linda now 
FULL! :) mekasih mekasih



*sejak yaya publish tukang jahit baju tunang yaya dulu disini
satu hari lebih kurang 3 orang akan call dia utk tempahan baju
terus terlarissssss orang nak tempah dengan beliau
baju tunang la, baju kahwin la, baju raya la, baju nak pi kenduri laaaa
semuaaaaanya
sampai laaa kak linda pesan suruh yaya bagi tahu semua, now beliau stop ambil tempahan
sebab dah terlaluuuuuu banyakkk sangat dahhhh :(
bukan sebab banyak tempahan dari yaya, tapi tempahan dari regular customer kak linda yang owesome selalu hantar baju dekat dia :)
bayangkan satu regular customer hantar baju sampai 3 pasang, kalau 10 orang???




jadi yaya pon turut bantu survey tukang jahit di sungai buloh ni haaaa
sebab ada sepupu sepapat kawan seperjabat masih nak hantar jahit baju
terlalu banyak tempahan sekarang di sungai buloh
walaubagaimana pun, masih ada beberapa tukang jahit yang still ambil tempahan




Kak Linda - Matang Pagar, Sungai Buloh
Kak Intan - Paya Jaras, Sungai Buloh
Kak Lilis - Kuang, Sungai Buloh





jadi leave comment here for those yang nak no handphone tukang jahit sungai buloh 
together with your email :)

wink wink :)






139 comments:

  1. Hye.. sedang mcari tailor jugak ni.. tlg pm ye. Tq sgt2.. noa.axieyra@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. nak num tukang jahit... ikmahassan@gmail.com .. tq ek

    ReplyDelete
  3. hello. nak num tailor. tq pretty ;)
    jummaizfan@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. pm no fon tukang jahit. Thanks
    noratikah.vehicle@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Done pm u atikah :) kim salam kak linda yep :)

    ReplyDelete
  6. nak jugak no pone tukang jahit tu..
    thanks
    sayeedah@engtex.com.my

    ReplyDelete
  7. Nak no phone tailor. Tq dear..
    azuraayub81@gmail.com

    ReplyDelete
  8. yaya.. email i dear.. penat daaa carik tukang jahit. area kuang dekat mana yah? emel i.. fifi.asha@gmail.com thanks!

    ReplyDelete
  9. masih boleh lg??
    nk nombor fon nye
    homosapien.nash@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salam, sy Sara dr bndr baru sg buloh.
    Mencari-cari gak tukang jahit area sg buloh yg berkualiti. Mohon alamat dan no phone tukang jahit yg available. Thank you

    wawa89_kas@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  11. Hi Yaya.. tolong email contact no kak linda, kak intan & kak lilies..
    Email akak anirasri@yahoo.com

    thanks.

    ReplyDelete
  12. Hi Yaya.. tolong email contact no kak linda, kak intan & kak lilies..
    Email akak anirasri@yahoo.com

    thanks.

    ReplyDelete
  13. Salam. nk number phone ketiga2 tukang jahit - hazu.zura@gmail.com
    Tqvm - Zura

    ReplyDelete
  14. pm no hp tukang jahit tu..tq..
    rantaihati2012@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Sorry my dearest semua :) busy wedding pulok. internet pon tade kat rumah. ni baru dan nak reply mesej semua. will pm u girls by today!

    ReplyDelete
  16. Salam Yaya, bole pm no hpon kak linda tailor..sy nak tempah after raya ni..
    nurulainhuda@yahoo.com
    tq..:)

    ReplyDelete
  17. hai yaya... pm sy no phone tailor boleh? haziqahabdaziz@gmail.com TQ

    ReplyDelete
  18. yaya, emeil saya sume no tailor yg yaya tau.. ehehe..
    queqaseh@gmail.com

    ReplyDelete
  19. yaya, banju yaya lawa2 sangat ..blh bg quotation harga baju nikah dan sanding? dan kalau blh saya nak no kak linda juga hehee...email ke shazwisdom@gmail.com thanks yaya!

    ReplyDelete
  20. hi yaya, baju yaya lawa sgt.blh bg quotation baju nikah dan sanding tak? kalau blh nak no kak linda juga hehehe, please email kat saya di shazwisdom@gmail.com

    ReplyDelete
  21. yaya email me, together with cost ya =)
    - maziah (maziah.jamil@gmail.com) tq

    ReplyDelete
  22. Pls email phone number: syriawonderland@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Assalam..Yaya,pm sy no phone 3 tailor nie boleh? dayah.azmi@gmail.com..thanx

    ReplyDelete
  24. Assalam..yaya,pm sy no phone 3 tailor tu boleh? dayah.azmi@gmail.com..

    Thanx

    ReplyDelete
  25. please email me phone number..
    sitisuhana.mdsalim@gmail.com

    ReplyDelete
  26. please email me phone number
    sitisuhana.mdsalim@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Hai yaya ! Pm kita tiga tiga number tailor tu bole ? And the price range sekali.. Thank you so much ! My email sabreenahalim@yahoo.com (sabreena)

    ReplyDelete
  28. Hai yaya ! Boleh tak pm kita tiga tiga number tailor awak tu :) with the price range.. Thank you so much ! My email - saby_sabreena26@yahoo.com (Sabreena)

    ReplyDelete
  29. yaya bole email syg x numphone 3-3 tailor tu? thxx in advance. my email sumayyah.shamsudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. boleh x pm i email ketiga-tiga tailor tu..
    anhoney87@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Salam,

    Please please please pm ketiga-tiga email/no phone tailor tu

    ReplyDelete
  32. salam..boleh pm no telepon tiga tailor tu blh? tq:)

    hiedaazhar_94@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. hai..tolong emelkan ketiga2 no tailor..TQ

    hiedaazhar_94@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Hai Yaya. Boleh emel no fon 3 tailors tu? syeera.nordean@gmail.com thank u thank u

    ReplyDelete
  35. mohon tolong email tailor yg dimaksudkn itu..nurul dbedagang@gmail.com

    ReplyDelete
  36. salam. boleh bg alamat n no tepon kak intan paya jaras.
    email dkt : zurinnabintiabdollah@gmail.com

    ReplyDelete
  37. tlg email dkt zurinnabintiabdollah@gmail.com

    ReplyDelete
  38. email me. zurinnabintiabdollah@gmail.com

    ReplyDelete
  39. yaya.. congrats 4 ur wedding.. nak no phone kak linda ni boleh? email me yune_ariana2401@yahoo.com thanks dear..

    ReplyDelete
  40. boleh email kan contact kak linda n kak intan ke email fadhlun.jamian@gmail.com

    ReplyDelete
  41. salam, tolong email saya no telephone mereka. Tq.
    psyurg@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. Tlg email intan_izani@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. salam, mohon pm alamat dan no hp kak intan paya jaras tu :)

    pm ke nikatiqahmohdariffin@yahoo.com

    thank youuu...

    ReplyDelete
  44. salam, mohon pm alamat dan no hp kak intan paya jaras.

    pm ke nikatiqahmohdariffin@yahoo.com

    thanks :)

    ReplyDelete
  45. salam..mohon pm alamat n no phone kak intan ke email sy..zarinanayan@gmail.com....tq so much

    ReplyDelete
  46. salam, mohon pm alamat n no phone kak intan ke eail sy....zarinanayan@gmail.com

    tq so much..

    ReplyDelete
  47. salam leh mintak no tel dan alamat kak lilis-paya jaras tu...leh email kat saya misztasya@gmail.com

    ReplyDelete
  48. salam..boleh pm ketiga2 no phone tukang jahit tu??
    missdeqnor@gmail.com

    ReplyDelete
  49. No email no fon Kak Intan - Paya Jaras, Sungai Buloh
    Kak Lilis - Kuang, Sungai Buloh
    email : sabihah88@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Tolong email kan saya contact number Kak Linda, Kak Lilis and Kak Intan ya. nora.idros@gmail.com Thank you.

    ReplyDelete
  51. Hi,
    Boleh tlg e-mailkan tak contact semua tailor ni. nabilrshd@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. Hi, boleh tlg emailkan contact semua tailor ni? nabilrshd@yahoo.com. Thanks:)

    ReplyDelete
  53. salam, sis.. boleh pm no tel tailor tu?
    tq.. ^_^
    sue_aiba92@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. salam, boleh emailkan contact no tiga2 tailor tu dkt saya?
    sarah.aishah89@yahoo.com
    thanks! :)

    ReplyDelete
  55. Nak no tukang jahit :) mizzumisyafika@yahoo.com

    ReplyDelete
  56. Sy nk cntct no taylor :) mizzumisyafika@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. Nak no tukang jahit :) mizzumisyafika@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. Nak no tukang jahit :) mizzumisyafika@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. salam...minta emaillkn kontek ke3-3 tailor tu ya. alynn_az@yahoo.com.my. tq..

    ReplyDelete
  60. salam. nak num tkg jahit norulsidamohdnoor@gmail.com

    ReplyDelete
  61. blh emeilkan x no fon tkg jahit tu... emeilkan kat hafizah88msalleh@gmail.com.... tq :-)

    ReplyDelete
  62. Salam.. blh emeilkan x no phone tailor tu... hafizah88msalleh@gmail.com
    Tq

    ReplyDelete
  63. blh emeilkan x no fon tkg jahit tu... emeilkan kat hafizah88msalleh@gmail.com.... tq :-)

    ReplyDelete
  64. Salam perkenalan..blh pm no.fon tukang jahit x?hazlynaz@yahoo.com.tq.

    ReplyDelete
  65. Salam perkenalan.blh ke nk mtk tlg pm no tailor2 tu?hazlynaz@yahoo.com.tq.

    ReplyDelete
  66. Salam
    Bole x emelkan no hp k.linda tu
    norainna.anuwar@gmail.com

    Tq in advance :)

    ReplyDelete
  67. Salam

    Bole tak pm no hp k.linda kat sy
    norainna.anuwar@gmail.com

    Tq in advance :)

    ReplyDelete
  68. Salam
    Bole x emelkan no hp k.linda tu
    norainna.anuwar@gmail.com

    Tq in advance :)

    ReplyDelete
  69. Salam. Nk mintak tlg pm kn no kakak2 tailor sume tu boleh? sitizaleha13@gmail.com. thank you :)

    ReplyDelete
  70. salam , cantik baju awk pandai pilih ..hehhe nak no tailor blh ni email sis tehrofidatun@gmail.com

    ReplyDelete
  71. salam cantik baju awk nak no tailor tehrofidatun@gmail.com

    ReplyDelete
  72. salam. nak no semua kakak atilor jugak boleh? atq_gurlz90@yahoo.com tq :)

    ReplyDelete
  73. salam. nak jugak fon no tailot. tq!
    rosmaizam.othman@gmail.com

    ReplyDelete
  74. salam
    nak juge no akak tailor. tq! ;)
    rosmaizam.othman@gmail.com

    ReplyDelete
  75. Yaya..nak no tailor 2 tu boleh. ..email angah_zalrus@yahoo.com. . Thanks😌

    ReplyDelete
  76. Yaya..nak no tailor 2 tu boleh. ..email angah_zalrus@yahoo.com. . Thanks😌

    ReplyDelete
  77. Yaya..pm no tailor 2 tu at angah_zalrus@yahoo.com. .Thanks

    ReplyDelete
  78. hai. nk no tiga tiga tailor tu jugak. ayaa.alyy@gmail.com

    ReplyDelete
  79. mtk tolong emailkan no telefon gan alamat kat saya....nryati@hotmail.my ye

    ReplyDelete
  80. Salam..boleh tak emailkan kpd saya juga nombor phone tailor2 tu...thanks hyattnur@gmail.com

    ReplyDelete
  81. hi yaya, nak tahu no fon semua tukang jahit bju songket. ni emel yani : illianiariffin@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Salam, yaya.. leh inbox florallan87@gmail.com no tailor ni tak? Thanks..

    ReplyDelete
  83. Salam aya tlg pm no tukang jahit semua tu...
    Iladiela89@gmail.com

    ReplyDelete
  84. hi yaya, pm no tailor yg kedua tu di hafiza.yarani@gmail.com. Thx!

    ReplyDelete
  85. Salam yaya tlg pm no tige2 tailor ni ye...please....ni emel ain..nurulain_rj@yahoo.com

    ReplyDelete
  86. salam..do emel kat sy no phone tailor tu..firdaus_ummi84@yahoo.com
    tq.. :)

    ReplyDelete
  87. hi.. could you please send me their contact number to my email.i want the no for 3 of them. thanks a lot ya. nfz_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  88. tlg email no fon kak linda. tempahan for october. nfz_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  89. Email me...stokingbelang@yahoo.com
    Cantek bju peach yaya .nk sewa bley

    ReplyDelete
  90. Salam boleh pm saya no tailor di lockit838@gmail.com

    ReplyDelete
  91. salam, boleh email phone no tailor tu. :)
    thanx shamsinamohamad@gmail.com

    ReplyDelete
  92. boleh email saya no hp tailor tu. shamsinamohamad@gmail.com thanx :)

    ReplyDelete
  93. salam.. email kan saya no k.linda blh.. a.s.a.p...... ( yaya_emma@ymail.com)

    ReplyDelete
  94. salam tuan rumah, mailkan no phone ketiga2 tailor tu ke shamrinn@gmail,com jugak ye..saya nak tanya pasal jahit tepi halus

    ReplyDelete
  95. salam tuan rumah, minta emailkan juga no phone ketiga2 tailor or yang recommended ke shamrinn@gmail,com ye...saya nak tanya kalu dorang boleh provide servis jahit tepi halus

    ReplyDelete
  96. Salam...nak no phone tailor..nk cari buat baju nikah..urgent..tq
    asmazulkifly@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. Salam...nak phone no tailor. .nak buat baju nikah..urgent..tq..
    asmazulkifly@yahoo.com

    ReplyDelete
  98. Assalamualaikum
    Boleh dptkn nmbor kk intan

    asumanchan@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  99. Assalamualaikum
    Boleh dptkn nmbor kk intan

    asumanchan@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  100. Salam. Boleh email contact detail ketiga - tiga tailor podslavender@gmail.com ? InsyaAllah nk hntr tmpahan dlm bulan 9. Terima kasih ye.

    ReplyDelete
  101. as salam, blh emel no. tel ketiga2 tailor ni. tqvm
    yaa_alibabaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. Salam yaya. boleh tak nk dptkan no telepon tailor. really need that! urgent! emel sy ea.. mohammadnorhidayah@gmail.com

    ReplyDelete
  103. Assalammualaikum,

    yaya, saya nak minta number ketiga tiga tailor kat atas boleh ?

    emel kepada saya norasyikin.abdullahchek@gmail.com or whatsapp saya 017-2809846

    thanks yaya.

    ReplyDelete
  104. Salam yaya..blh email kan no fon kak linda. Cantek bju tunang n nikah. Skarang tgh cari tailor utk bju tunang ni.
    virgoxcies_2987@yahoo.com
    Tq

    ReplyDelete
  105. Assalam yaya.. bole email kt akak no tel all 3 tailor tu.. ctnordra@gmail.com tq dear

    ReplyDelete
  106. Assalam yaya.. bole email kt akak no tel all 3 tailor tu.. tq ctnordra@gmail.com

    ReplyDelete
  107. salam. emailkn saya no tailor sg buloh tu. miaamandasofea@gmail.com

    ReplyDelete
  108. Assalamualaikum kak,saya nak minta no fon tailor leh x? Ni email saya dalilahzamri@gmail.com

    ReplyDelete
  109. Blh pm sy.
    Umar2003@gmail.com.
    Tq

    ReplyDelete
  110. assalamualaikum. nak no phone ketiga2 tailor. tq. :) fazlinaaminin@yahoo.com

    ReplyDelete
  111. salam.emailkan saya no tailor sungai buloh tu boleh? ni email saya: nuryuslinayazri@gmail.com

    ReplyDelete
  112. Salam. Nk mintak no tailor tiga2, boleh x? Emel nuroolnadya@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Sis tlg bg sy ketiga2 no phone tailor ye.. greenapple_cute7657@yahoo.com

    ReplyDelete
  114. Salam kak.. Nak nom fon smua tailor.. Ni email sy.. geeforce87@gmail.com

    ReplyDelete
  115. Salam, boleh emailkan no tailors sg buloh? yayatputra_92@yahoo.com
    Nak survey harga alter baju kemeja dan seluar. Urgent, tq
    :)

    ReplyDelete
  116. Salam yaya , boleh bg contact yg buat baju songket utk wedding yaya tu x?.. santeknyeeee , sy dok Shah Alam.. nanti whatsApp sy 0122964302 atau emel miszyuyu@yahoo.com .. sgt2 mencari tailor skrg ni thanks yaya hope dpt share contacts dia ye.. Salam

    ReplyDelete
  117. Salam, nk minta no fon tailor2 nie.. nie email saya yee. najwa.zakaria@gmail.com.. tq :)

    ReplyDelete
  118. Boleh x bg sy nom fon kakak jhit tu...princess_luverz@yahoo.com

    ReplyDelete
  119. Nk minx no tailor 3.3. Faraez88@gmail.com
    thanks...

    ReplyDelete
  120. Salam..sy nk no fon tailor tu bleh? 3 3 sy nk..hehe..azira217@gmail com

    ReplyDelete
  121. Assalamualaikum..bole minta no ketiga2 tailor x? Ni email sy amillza@appcogroup.asia / amillzamarof@ymail.com
    Tq

    ReplyDelete
  122. Assalamualaikum..bole minta no ketiga2 tailor x? Ni email sy amillza@appcogroup.asia & amillzamarof@ymail.com
    Tq

    ReplyDelete
  123. Salam blh email no tel di rzbiznezz@gmail.com nak alter bju kurung

    ReplyDelete
  124. assalammualaikum...saya duduk area kundang..tailor ambik x klu nk alter baju pesak..cuma nk kecikkan bahagian bawah..pesak yg dibuat besar sgt..klu bole ni email saya: azuraadila@gmail..Hp:018-2476932..

    ReplyDelete
  125. Salam sis. Blh tak bg sy no tel tailor2 tu. Ni emel sy alinnasir@hotmail.com

    ReplyDelete
  126. assalamualaikum, mintk bagi no tailor boleh, tgh mencari tailor ntok baju sanding, ini email address sy nurliatikah_latif@yahoo.com.

    ReplyDelete
  127. Tlg emailkan no tlg jahit diyanachantel@gmail.com

    Thanks!

    ReplyDelete