Saturday, June 22, 2013

Sewa Baju Pengantin :)

blog e yokoso yaya ayarus





Salam semua

:)
:)
:)



sewa baju pengantin
sewa baju pengantin murah


hahahha moga moga ada yang google perkataan perkataan diatas dan dapat singgah sini :)


sewa baju nikah
baju nikah ni warna dia pink belacan ber'lace'kan grey with heavy beading
sewa baju nikah ni full set termasuk dengan tudung dan veil :)
my size is M, instead of 34, 28, 40   upps :p
and tinggi yaya 158cm :)



QUOTATION: BAJU NIKAH


FULL SET TERMASUK TUDUNG DAN VEIL: RM150



*****

kedua, sewa songket pengantin :)
baju bersanding ni material dia songket penuh
juga terbuka untuk disewakan baju ini termasuk tudung dan veil :)
songket penuh ni bukan buat baju kebaya macam dolu dolu :)
yaya buat dress dari atas ke bawah with heavy beads 
dan lace berwarna keemasan di bahagian pinggang :)
boleh sewa baju perempuan sahaja kalau 2 pengantin lelaki dah pakai uniform/suit
but kalau sewa both dapat laaa diskaun sikit :)
warna songket is brown keemas-emasan dekat2 maroon 



QUOTATION: BAJU BERSANDING

(L) FULL SET TERMASUK TANJAK DAN SAMPIN: RM300
(P) FULL SET TERMASUK TUDUNG, VEIL DAN KASUT: RM300
BOTH SET L/P: RM500




*****

ketiga ialah sewa baju bertandang (l)
smart casual suit blazer hubby yaya ni tempah kat bandung :)
suit lelaki ni saiz dia M jugak macam yaya, tapi ekceli, badan dia saiz S #jeles
tinggi lelaki 165cm
and baju code lelaki TIDAK termasuk baju kemeja putih kat dalam dan tie :)
yang gaun barbie doll yaya ni, yaya dah kasi butik dahh :) 
so gaun ni tak buat sewa



QUOTATION: BAJU BERTANDANG

(L) SUIT BLAZER TIDAK TERMASUK KEMEJA PUTIH: RM200





*****

the last is baju bertunang
ini sewa paling termurah dari atas :)
if nak bertunang simple2 boleh sewa baju ni. berbaloi okek
yaya include kan sekali dengan veil dan tudung
baju perempuan jer laah, baju lelaki kelakar plak nak sewa kemeja biasa tu

warna baju ialah peach :)





QUOTATION: BAJU BERTUNANG

FULL SET TERMASUK TUDUNG DAN VEIL: RM100
TUDUNG DAN VEIL SAHAJA: RM30





orait if nak quotation, boleh emailkan yaya sama macam format dibawah :)
copy paste saja k :)

whatspps only : 013-2558826
yaya_ayarus1605@yahoo.com
facebook : yaya ayarus


atau leave comment here email anda kalau kalau tak perasan reply email uols :)




CONFIRMATION DETAILS (EMAIL):

Subject: SEWA BAJU NIKAH/BERSANDING/BERTANDANG (DD/MM/YY)
Name :
Email:
No Phone:
Wedding Date :
Question: berkenaan dengan sewaan, tempoh sewa, penghantaran dan lain lain berkaitan baju sewa diatas sahaja :)




Thanks all

24 comments:

  1. kalu i nk sewa dress saje boleh tak.. boleh bgi detail azmi.cp@gmail.com

    ReplyDelete
  2. bolehhh :) ok done pm quotation

    ReplyDelete
  3. yaya..boleh pm sewa gaun barbie doll x..my email faizah.abubakar@bio-xcell.my

    ReplyDelete
  4. dah pm quotation. special diskaun for u ngeeeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  5. salam, yaya. nak sewa ur bertandang dress boleh? santel sgt. boleh email x. eshadijah@gmail.com. tenkiuu

    ReplyDelete
  6. salam, yaya. nak sewa ur bertandang dress boleh? sweet sangat baju tu. email sy eshadijah@gmail.com. thnkss.

    ReplyDelete
  7. kalu nk sewa baju nikah how much? bleh x email dkt chocobin91@gmail.com
    thx ye =)

    ReplyDelete
  8. salam..bleh email hrga utk sewa bj nikah x?
    chocobin91@gmail.com
    thx =)

    ReplyDelete
  9. boleh email detail all tak ?..adishah@rocketmail.com
    TQ

    ReplyDelete
  10. salam, nak tnya harga sewa utk baju nikah, tunang n barbie doll.. blh? hamizah_nhr@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  11. Salam kak Yaya. Sy ade pm akak dekat FB. mungkin termasuk dlm others kot. Tanye pasal baju bertandang lelaki. :)

    ReplyDelete
  12. bole bg quotation untuk sewa baju songket.azniza_czar@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. bole bg quotation untuk baju songket. azniza_czar@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum..bole x bg quotation baju nikah?

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum..bole x bg quotation baju nikah

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum..bole x bg quotation bju nikah.. siti.ayu_ayue@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. yaya blh pm quotation utk baju songket x?

    ReplyDelete
  18. yaya blh pm quotation utk bju songket x?

    ReplyDelete
  19. Salam bole bg quotation utk bj nikah x. farahzainal17@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. sala bole bg quotation baju nikah x. farhzainal17@yahoo.com

    ReplyDelete