Friday, July 19, 2013

Kasut Nikah owesome :)

blog e yokoso yaya ayarus




bicara tentang kasut masa majlis menikah pula :)
masih ingat hantaran tunang didil kasi yaya tak? haaaa kat sini laaaa
haisssss tak payah susah susah klik laaa
meh yaya tempek gambar kasut hantaran yaya masa bertunang dulu :)







kasut ni yaya pilih simple saje :)
plain je kannnn sbb nak pakai di office 
beli kat butik zara di One Utama
berbaloi laa jugak walau harga dia mahal sikit, tapi yaya pakai untuk majlis nikah 
boleh pakai pegi jalan2 ke office dan beraya nanti :)



ok meh tengok yaya DIY kasut ni :)
mulaaa kita perlukannn beberapa beading comel LEBIHAN dari jahit veil tudung baju nikah kita tu
takkan laaaa takde lebihan manik yer dok
lepas tu amek jugak bunga2 kecik yang untuk tampal kat baju tu, 
haaa kita tampal kat kasut kita jugak


yang ni :)







kita tampal manik2 keliling kasut kita
ikut suka nak keliling habis atau nak keliling separuh
yaya prefer separuh je , sbb taknak kasut rosak jugak
guna pun gam uhu je sbb asalnya temporary gam


haaa macam ni :)



lihat comparable kasut dah tampal manik and belum :)



ok sebenarnyaaa bukan yaya buat sorang :)
kawan office yaya datang tido rumah seminggu sebelum nikah :)
baik sangat dia ni :)
hiris bunga rampai pon dia jugak :)
haaaaa bulan depan eira nak kawen jugak
eira ajak tido rumah dia plak buat persiapan kawen dia
wakakakakaaaaa 
tapi aidil cakap boleh tido siang2 jer kat rumah eira
ngehhhh acaner tuh :)








oke dah siap
tak ambil pula gambar kasut dah siap
curik dari photographer sendirik 

heeeeee oke meh peraga syok sendiri kat luar rumah
yaya ni cepat perasan
feeling excited je lebih
sekalikain baju nikah tu labuh yaaa amat
so taknampak laaa jugak kasut nikah ku!
ouchhhhhhh









ok uolssss juga mampu DIY sendiri kasut nikah uols k :)
ingat jangan membazir :)


ok sekian dulu 





1 comment:

  1. hehe..lin pun nk diy jugak kasut... mcm best jer...

    ReplyDelete