Monday, May 18, 2015

yaya updated 2015 :)

blog e yokoso yaya ayarus



Salam sayang semua 


lama jugak lah tak bersiaran menulis belog kali ni
busy tak busy laaaa tapi tah mood menulis tu hilang mana tak taw
boleh laa nak update pasal diri sikit sikit


- semalam kita punya anniversary kedua tahun dengan hubby kita - Alhamdulillah atas doa kalian cinta kami mekar sampai hari ni. aceeeeeyyyyyyy


- kerja as gomen servant, dah masuk 3 tahun dahhh. yabedabeduuuuuu boleh keluar duit epf hehehehehehehe


- sewa baju pengantin masihh hangat dan giat  diteruskan :) seronok kita, ramai kawen sudi pakai baju kita huhuu. kita belanja sewa murah jer, dengan niat pengantin2 diluar sana boleh save cost . yer dakk


- bisnes. haaaaa part ni kena update sbb tahun lepas tak berapa kaki bisnes sangat. tahun ni menjadi jadi kaki bisnes dia hahaahahha
kita start bisnes disember 2014, sampai laa sekarang ni baru dalam 6 bulan :)
daftar ssm pun dah under YAYA AYARUS BOUTIQUE
and ssm ni melayakkan kita jadi agent naelofar hijab yang hijab instant menjadi trend sekarang ni :)
ig naeloar kita under NAELOARHIJAB_YAYAAYARUS (sooo boleh laaa follow yer)
syok sesangat sebab apa yang kita minat kita curah kat sini. memula sekali kita jual jubah dengan kimono sequin, rasa permulaan berbekalkan 6 buah jubah sequin dan 7 helai kimono sequin
alhamdulillah, permulaan itu yang membawa kemenangan seterusnyaa :) dan seterusnya restock jubah dan kimono berpasang pasang sampai laaa rasa nak design sendiri. tapi design sendiri belum official launch due to budget sbb design sendiri kena modal besar lagi dan kalau boleh ada kedai sendiri untuk publish. so kita restock2 dari pemborong dulu :)


haaaaa tu jer kot ..
rasa nak update pasal bisnes je lepas ni. aci tak? ke kita bukak blog lain only for bisnes. oke gak kannnn :)


sayonaraaaaa
salam sayang semua


much love, 
yaya ayarus

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete