Monday, June 3, 2013

hello My new life :)

blog e yokoso yaya ayarus




Assalammualaikum status baru :)
Hello new life :)
Selamat datang alam rumahtangga!
Welcome to hubby wifey's club!



Alhamdulillah hari ni 17 hari bergelar isteri kepada suami yang paling dicintai 
ecececececeeee :)
syukur sangat majlis berjalan begitu baik begitu sempurna seteliti perancangannya 
majlis nikah, majlis resepsi dan majlis bertandang :)
ketiga tiganya begitu tersusun penuh catit memori terindah dalam kehidupan kami :)
syukur teramat sangat
doa kami agar tetamu yang hadir turut mendoakan kebahagiaan kami berkekalan :)
tak lupa juga yang tak dapat hadir, doa kalian dari jauh amat bermakna buat kami semoga perhubungan ini penuh barakah dan diberkati Allah :)


belog tak sempat langsung nak bukak
comment belog baru sempat balas semua today
mana taknyaaa, sebulan bulan MEI full!
lepas habis majlis terus heading ke peneng for honeymoon :)
hari ni baru masuk office setelah sebulan cuti!
haaaaaaaaaaaaaaa


ok will update everything about our wedding :)
haisssss mesti update laaaa 
6 bulan bertungkus lumus buat persiapan :)
preparation for wedding is the best part of our life :)
inshaAllah akan yaya kongsikan kesemua perjalanan kisah perkahwinan yaya dan aidil :)






meh selit seketul dua gambar kahwin sattttttt :)









ok nantikan my next entry!! 

bye semua :)



8 comments:

  1. tahniah awak.. :) selamat melalui hidup berumah tangga :)

    ReplyDelete
  2. Welcome welcome :)
    neves sangat ni alam baru cecececeeeeee :)

    ReplyDelete
  3. tahniah...welcome to wifey club ^__^

    ReplyDelete
  4. mekasih :) saya nak masuk club mummy for sepasang baby boy and girl macam kak ciare jugak!!

    ReplyDelete
  5. So.. semuanye slmt ye.. best x ber madu2? hihi..mesti le kn..so pe2 pun..hpy2 n cayok2 n fightng!! dpt bby k..

    ReplyDelete
  6. heeeeeee ;) bulan madu mesti laaa manis. dapat spend time berdua and dapat rehatkan diri after penat majlis :)

    ReplyDelete
  7. yaya..cantek nye bajuu..suke!!!! yaya nye bj ni design cmne.. share la..

    ReplyDelete
  8. Thanks Orked :) view kat page Bride Reception kat atas tu kejap ehh atau copy link sini

    http://yayaayarus.blogspot.com/p/reception-ideas.html

    Nanti kite update :) tengah karang ayat

    ReplyDelete